Tom Indkøbskurv

Om os

Moderne løsninger – god gammeldags service

Hos IPhouse er det vigtigste for os, at vores kunder oplever at få værdi ud af at samarbejde med os. Vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave, at vi altid er opdateret på den nyeste udvikling, så vi kan rådgive vores kunder om de rette løsninger. Med flere udbydere og leverandører i ryggen, kan vi finde en løsning der dækker lige netop din virksomheds behov.

Vi sætter en stor ære i at være mere end bare en leverandør. Vi vil gerne være en aktiv samarbejdspartner - en rådgiver. Og i en branche hvor service ofte er et vidt begreb, gør vi en dyd ud af give vores kunder det vi kalder for god gammeldags service. Vi kender vores kunder, og giver aldrig op overfor at løse en udfordring. Vi følger løbende op for at sikre os at en kundes løsning er den meste optimale, og at man er bekendt med de muligheder der findes i denne foranderlige verden.

Butik, showrom og webshop

I Holbæk og Rønne er vi fysisk til stede hvor man kan købe mobiltelefoner, tablets, tilbehør, headsets, og meget mere. I Holbæk har vi desuden et showroom med demo af interaktive skærme og andet udstyr til det online mødelokale.

Her kan I få rådgivning til at købe det rigtige produkt, samt blive inspireret af nye teknologier. Skal du have hjælp til at få flyttet vigtigt data fra gammel til ny telefon, eller have monteret panserglas på din skærm eller andet, kan vi naturligvis også hjælpe med dette. Du har også mulighed for at handle online via vores webshop hvor vi har et bredt udvalg.

Et stærkt team med masser erfaring

Holdet bag IPhouse har alle lang erfaring i branchen – og når vi siger lang, så mener vi det. Det spænder fra 14 år og helt op til 35 år. Men andre ord har vi en kæmpe viden om telefoni og udstyr til denne verden.

Det gælder lige fra at få den rigtige rådgivning om valg af løsning og produkt fra vores sælgere – det strukturerede leveranceforløb fra vores koordinator – den kompetente installation og undervisning fra vores teknikere – og naturligvis den imødekommende service fra vores supportere og ansatte i butikkerne.