Tom Indkøbskurv

WIFI løsning

Forsiden WIFI løsning

Et stærkt team med masser erfaring

Det gælder lige fra at få den rigtige rådgivning om valg af løsning og produkt fra vores sælgere – det strukturerede leveranceforløb fra vores koordinator – den kompetente installation og undervisning fra vores teknikere – og naturligvis den imødekommende service fra vores supportere og ansatte i butikkerne.

 

WIFI løsning

Internettet er en af de vigtigste elementer udover vand og varme som vi ikke kan leve uden, uanset om det er hjemme eller i virksomheden. Vi tilgår nettet med flere forskellige enheder, hvilket stiller større og større krav til vores trådløse forbindelse/WIFI. Det er ikke nok at have en hurtig og stabil internetforbindelse, den største kilde til frustration over dårlig forbindelse er ofte utilstrækkeligt WIFI.

Der findes mange producenter af trådløse routere og forstærkere, og der er stor kvalitetsforskel. Og det har stor betydning hvor man placerer sit udstyr.

Hos IPhouse har vi ekspertise i WIFI og benytter udelukkende kvalitetsudstyr fra de førende producenter på markedet. Skal du have hjælp til opsætning, kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt os